Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Windkracht (bft)
Bron: Weerslag
Pollenverwachting
Weer van vandaag 17 Juli 2018
laatste update:11:45uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
Vanmiddag vooral in het oosten kans op een onweersbui. Woensdag droog

Er zijn brede opklaringen, maar geleidelijk ontstaan er stapelwolken. Vanmiddag is er vooral in het oosten kans op een regen- en onweersbui. Vanavond klaart het van het westen uit op. De middagtemperaturen liggen tussen 22 graden aan de Zeeuwse kust en ongeveer 30 graden in het oosten. De wind is zwak tot matig en zuidwestelijk, in het noorden eerst nog zuidoostelijk. Vanmiddag draait de wind naar west en neemt overal toe naar matig.

Komende nacht verloopt op de meeste plaatsen onbewolkt. Vooral in het noordoosten kan er een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden en de wind wordt zwak en veranderlijk.

Woensdag overdag is het aanvankelijk zonnig. Geleidelijk ontstaan er stapelwolken, maar het blijft droog. De temperatuur blijft langs de kust steken op 22 graden, verder landinwaarts wordt het 25 graden tot 29 graden, de hoogste waarden in het oosten en zuiden. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen west en noord.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Perioden met zon en warm, later op vrijdag en op zaterdag kans op een bui. In het weekeinde mogelijk tijdelijk minder warm.