Weer en Wind - Actuele Weersverwachting BeNeLux
 
 
 
 
 
Bezoeker Status
 4,873,144 unieke bezoekers
 
» Gasten online: 22
» Leden online: 10
 
Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Windkracht (bft)
Bron: Weerslag
Zicht
Bron: Weerplaza
Weer van vandaag 23 April 2018
laatste update:13:15uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
Zon en stapelwolken. Morgen van het noordwesten uit af en toe regen

Aan zee is het zonnig en boven land is er een afwisseling van zon en stapelwolken. Het blijft droog. Met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 14 graden in het noordwesten tot 18 graden in het zuidoosten wordt het een stuk koeler dan de afgelopen dagen. De wind komt uit westelijke richtingen en is matig, in het kustgebied af en toe vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest.

Vanavond en komende nacht neemt de bewolking langzaam toe en in het noordwesten volgt er mogelijk wat regen. In het zuidoosten blijft het nog opgeklaard. De temperatuur daalt naar ongeveer 8 graden. Er staat een matige, aan zee geleidelijk een vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind.

Morgen overdag is het overwegend bewolkt en vooral in het noorden en midden valt er van tot tijd tot tijd regen. In het zuiden en zuidoosten blijft het waarschijnlijk op veel plaatsen droog. In de avond intensiveert de regen in het noorden. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13 graden in het noordwesten tot 18 graden in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig en aanvankelijk mogelijk nog krachtig.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Vrij koel met geregeld zon, maar soms ook wat regen of een bui.